Coaching

« Daca poti exprima in cuvinte ceea ce simti, atunci acel ceva iti apartine. » Henry Roth

Pentru cei care isi doresc sa devina mai buni, mai performanti si, in final, sa fie mai fericiti, propunem sesiunile de COACHING, care pot fi oferite ca instrument unic sau ca metoda ce insoteste si continua training-ul ori un proces de evaluare si /sau consultanta in domeniul resursei umane, care a avut loc in organizatia-client.

 

Coaching-ul este un proces de asistare/acompaniere a clientului in demersul sau de schimbare a directiei in care merge viata  sau cariera  sau afacerea sa, cu accent pe ambitii, obiective, realizari si valori esentiale pentru acesta.

 

Tehnicile pe care se bazeaza coaching-ul : tacerea, acultarea, dialogul, arta de a pune intrebari, sunt surprinzatoare poate, insa ele  sprijina persoana sa gaseasca in interiorul sau  solutii la problemele cu care se confrunta. Coach-ul este prezent, este martor la ceea ce spune clientul sau si adauga valoare la ceea ce face el, dar nu da solutii si nu actioneaza in locul acestuia.

 

Coaching-ul este un SPATIU exclusiv al clientului, in care acesta este asistat de coach ca sa isi descopere problemele reale coborand mai adanc in sine, pentru ca apoi sa formuleze, sa atinga obiective si sa se bucure de  rezultate masurabile.

Reclame
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s