CE NE DORIM DE LA 2015? – FEEDBACK

Am primit cateva raspunsuri la chestionar si, desi ele nu constituie un esantion reprezentativ, cei care au raspuns merita sa primeasca un feedback, unul mai elaborat decat simplul MULTUMESC pentru timpul acordat.

Respondentii sunt in majoritate femei cu varsta cuprinsa intre 50 si 59 de ani si, prin urmare, dorintele sunt influentate de aceste caracteristici. Pe locul intai in topul preferintelor se afla SANATATEA  (pe care abia de la o anumita varsta o apreciem!!!), pe locul doi gasim dorinta de a fi MAI BUN/A, urmata de SA REDECOREZ CASA. Pe pozitia a patra se afla la egalitate O VACANTA DE VIS, un SALARIU MAI MARE si SA SCHIMB CEVA in viata mea. Considerand ca redecorarea casei este tot un tip de schimbare, concluzia este ca respondentii nu sunt tocmai multumiti de viata lor si ca si-ar dori cu ardoare o SCHIMBARE.

Parerea mea este ca atat sanatatea sau, mai cuprinzator spus, o stare de bine fizic,psihic, spiritual, mental, cum vreti ( includ aici ideea de a fi mai bun), cat si initierea si punerea in practica a unei schimbari stau in puterea fiecaruia dintre noi. Un regim de viata echilibrat, miscare, organizarea mai buna a timpului pentru a putea include in program activitati pentru sufletul nostru – hobby-uri, de exemplu -, alegerea persoanelor cu care interactionam si a evenimentelor la care participam astfel incat sa captam energia pozitiva sunt doar cateva posibilitati. Este foarte  important, insa, ca atunci cand stim ce vrem, sa actionam si sa perseveram in actiune. De asemenea, sa evitam propriile limitari care apar de obicei sub forma unor „motive”  de genul: „nu am timp”, „de unde bani?”, „sunt obosita” etc.

Va multumesc si va doresc MULT SUCCES!

Reclame

2 gânduri despre „CE NE DORIM DE LA 2015? – FEEDBACK

  1. Cu ganduri bune si cu drag. Si eu multumesc pentru bunavointa de a citi. Multumesc, de asemenea, pentru bucuria pe care mi-o provoaca interactiunile cu voi, cititorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s