CREATIVITATE SI INOVARE ANTREPRENORIALA

Cum am putea face ca activităţile noastre să fie diverse, să aibă impact şi să aducă mai mult profit? Cum să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm? Cum să ne extindem reţeaua de relaţii şi cum să o facem să producă beneficii? Cum să …?

Adesea ne chinuim să găsim soluţii şi constatăm că mintea nu ne ajută. Desigur, toate resursele sunt în interiorul nostru, ne mai lipseşte doar metoda de a scoate la suprafaţă ideile valoroase. În ciuda a ceea ce se crede în mod curent, capacitatea creatoare se exersează. Acest work-shop vă propune ca de-a lungul unei zile să vă antrenaţi mintea şi spiritul pentru a fi mai inovativi, pentru a găsi idei de afaceri, idei de a motiva propriii salariaţi sau idei de a vă valorifica potenţialul.

Vom aborda temele prin exerciţiu şi interacţiune, exersând împreună un set de metode de stimulare a creativităţii, iar apoi vom analiza rezultatele. Scopul este ca participanţii să se familiarizeze cu problematica anunţată şi să înveţe să utilizeze în continuare tehnicile prezentate. Un alt rezultat imposibil de ignorat al work-shop-ului este faptul că vă veţi încărca cu entuziasmul ce însoţeşte fenomenul „AHA”, ceea ce vă va da un impuls important în activitate şi în viaţă.

O formă particulară a antreprenoriatului o reprezintă intraprenoriatul – un stil de muncă asociat cu inovarea şi cu valorificarea ideilor bune la nivelul întregii organizaţii. Dacă specificul activităţii nu necesită inovare, fenomenul poate lua doar forma rezolvării creative de probleme. Acolo unde este permis, intraprenoriatul aduce beneficii enorme si are nevoie pe de o parte de structuri şi stil de conducere potrivite, iar pe de altă parte necesită, de asemenea, educare şi stimulare. Work-shop-ul este, deci, util şi pentru echipe din interiorul organizaţiilor mari şi mijlociI.

Mai multe despre seminar la pagina TRAINING

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s