OPINIE DE SIMPLU CETĂŢEAN

Nu cred că românii sunt aşa de proşti ca să se lase păcăliţi de ultima manevră a PDL: demisia lui Emil Boc, retragerea tuturor miniştrilor PDL, desemnarea noului prim-ministru şi propunerea de către PDL a unor miniştri total necunoscuţi. “Lupi tineri” s-ar putea spune despre ei. Dar ce sunt: membri PDL mai apţi să conducă decât cei care au fost până acum sau tehnocraţi? Dacă sunt membri de partid, de ce ar fi ei mai buni decât cei dinaintea lor? Dacă este un guvern tehnocrat, deci de sacrificiu în an electoral, unde sunt miniştrii tehnocraţi? Unii dintre cei propuşi sunt angajaţi politic – membri PDL – iar majoritatea, dacă nu toţi, nu au atât experienţă, cât şi expunere la anvergura naţională & internaţională necesară pentru a putea fi încadraţi la categoria tehnocrat.

Deci, ce este acest guvern?
Îmi pare rău de Mihai Răzvan Ungureanu, care are background solid, însă numele lui nu este de ajuns pentru ca guvernul condus de el şi compus după cum am văzut, să fie privit cu încredere. Dimpotrivă, mie îmi stârneşte teamă şi mă face să întreb clasa politică : « Pe mâna cui ne-aţi lăsat ? ».

Elena Udrea spune că aceasta este o premieră şi că niciun alt partid, nu a îndrăznit să ia o asemenea decizie, deci acesta –PDL – este partidul cel mai puternic (???). Eu cred cu tărie că acesta este partidul cel mai imoral, cel mai dezinteresat de soarta ţării. Este un « viespar » de parveniţi lipsiţi de scrupule, care oferă adesea un spectacol ridicol de marionete, căci marionete sunt mulţi dintre ei, de vreme ce se lasă mituiţi de funcţii şi contracte grase pentru firmele proprii, ca să accepte ce nu ar fi de acceptat.

Am citit cu dezgust motivul schimbării: un nou imbold dat actului de guvernare.
Chiar nu vă este ruşine ?
Păi aşa daţi voi imbold guvernării şi mai ales acum, cu condiţii meteo deosebite, cu infrastructură blocată, cu haos generat de vreme ? Lăsând totul la voia întâmplării?
Credeţi că dacă v- aţi retras, românul cu memoria scurtă vă va vota la apropiatele alegeri?
Aş vrea să o văd şi pe asta… iar dacă va fi aşa, înseamnă că ne merităm soarta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s