De 8 Martie cu drag

Poate ca unele dintre noi au macar o persoana draga careia sa ii daruiasca si de la care sa primeasca un strop de iubire. Daca este asa, asta este fericirea. Dar hai sa ne gandim la toate femeile care sufera, care sunt singure, care au fost uitate de cei carora le-au dat viata. Si hai sa ne gandim si la cele care au gresit grav fata de persoane apropiate ( si nu numai). Isi merita ele soarta? Poate ar trebui sa ne intrebam  „cine sunt eu sa judec lucrurile astea?”. Chiar nu putem face nimic pentru a curma suferinta, tradarea, meschinaria, razbunarea, iluzia  sau  violenta care altereaza relatiile dintre oameni?

Pana la urma greseala poate fi iertata, iar cei care n-au vrut sa mai stie unii de altii, se pot privi in ochi.  Sunt momente in viata cand este necesar sa lasam in urma trecutul, greselile, tradarile, ambitiile si daca vrem sa mergem mai departe, trebuie sa ne curatam sufletul de balast. Sa lasam iertarea, bunatatea, generozitatea si lumina din interiorul nostru sa iasa la suprafata si sa faca minuni. Astazi este o zi din acelea, sa nu uitam! Sa nu uitam pe mamele noastre, pe prietenele si iubitele noastre, pe partenerele de viata, pe acele persoane care ne-au insotit si ghidat pe drumul devenirii noastre. Toate au nevoie de dragoste, de grija, de un cuvant de recunostinta  sau macar de reaprinderea memoriei.

Sa le trimitem tuturor un gand bun, incarcat de iubire si de pace sufleteasca. Un telefon, o vizita, un semn de atentie pozitiva valoreaza extrem de mult, mai ales acum cand totul este involburat in jurul nostru si viitorul nu se vede bine. Acum este nevoie mai mult decat oricand sa fim solidari si sa aratam persoanelor valoroase din viata noastra ca le pretuim, ca inca sunt necesare, ca au un rol important, ca eforturile lor sunt primite cu bucurie.  Amintiti-va sa faceti azi un gest marunt insa cu semnificatie uriasa.

La multi ani tuturor femeilor de langa noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s