Despre puterea gandului, a vointei si a caracterului

Astazi am primit un mail cu un articol foarte interesant. El descrie o descoperire recenta a unui colectiv de biologi, medici etc. rusi care explica stiintific fenomene ca intuitie, inspiratie, telepatie si altele considerate „ezoterice”.  Se pare ca ADN-ul nostru isi trage informatie din macrocosmos, daca frecventa de comunicare este cea potrivita. ADN-ul uman creeaza „gauri de vierme” magnetice, care functioneaza ca niste tunele cu capetele in diferite zone din cosmos, prin acestea circuland informatie in afara legilor timpului si spatiului.  Acesta este fenomenul numit HIPERCOMUNICARE. A existat de cand timpul, dar acum oamenii au uitat de tipul acesta de comunicare profunda cu elementele naturii. Se pare ca si-au pierdut constiinta colectiva  in favoarea uneia individuale, importanta si ea, dar nu suficienta.  Omul modern foloseste  doar o mica parte a acestui proces de hipercomunicare, sub forma intuitiei, de exemplu.

ADN-ul este, de fapt, informatie genetica si el este organizat dupa aceleasi reguli ca ale limbajului: reguli gramaticale, de semantica, de sintaxa. Daca ii vorbesti ADN-ului pe limba lui, el reactioneaza. Adica se modifica. Cum poti sa faci ADN-ul sa reactioneze? Prin „tratarea” sa cu raze laser, dupa anumite modele vibratorii, prin intermediul cuvintelor  si propozitiilor. ADN-ul se poate modifica, deci, nu numai prin „chirurgie” moleculara, ci si prin forta limbajului. Iar aceasta este o cale infinit mai puternica si mai productiva.

Ca sa poata sa acceseze informatia din macrocosmos, omului modern ii este absolut necesara starea de relaxare profunda ( iata de ce sunt utile tehnicile de relaxare mentala!), nebruiata de stres, axietati de tot felul si de hiperactivitate mentala. Cercetatorii spun ca daca oamenii, care acum au o constiinta individuala relativ stabila, isi vor regasi accesul la constiinta de grup, vor avea puteri de creatie supraumane. S-a demonstrat stiintific ca atunci cand mai multi oameni se concentreaza asupra unui scop, generatoarele de numere aleatoare incep sa produca serii de numere ordonate. Deci constiinta de grup superioara creeaza ordine in mediu.

Acum, ca sa patrundem cat mai adanc in constiinta individuala si sa aducem la suprafata cat mai multa energie pe care sa o valorificam in mod creativ, este nevoie de mult efort si de perseverenta.  O cale ar fi cea a spiritualitatii, care presupune renuntarea la ego, la placerile materiale efemere, insotita de credinta, de dragoste si, in general, inseamna sa duci o viata dupa principii solide, sa fii integru, sa iti urmaresti telul in viata. Pana la urma inseamna sa ai caracter.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s